SkyPulse®

SkyPulse® proiectat pentru stomatologie inteligentă

SkyPulse® este noua generație de lasere dentare compacte și portabile de la Fotona. Această platformă premiată cu Red Dot Design este disponibilă în trei versiuni: SkyPulse® Endo, Plus și Multi.

Toate modelele sunt echipate cu un laser Er:YAG cu lungime de undă 2940 nm, care oferă o gamă largă de opțiuni pentru tratament eficient și sigur (pentru țesuturile moi și dure) în parodontologie, implantologie și chirurgia a țesuturilor moi, etc.

SkyPulse® este, de asemenea, capabil să genereze impulsuri scurte și de energie scăzută, optimizate în special pentru crearea unui efect fotoacustic.

SkyPulse® abordează cu succes obiectivele majore ale tratamentului endodontic conform protocoalelor SSP și SWEEPS® a companiei Fotona.

Două modele la alegere:

Platform moduleSkyPulse® Endo
SkyPulse® Endo Pro
Laser moduleXS Endo
 WavelengthEr:YAG (2940 nm)
Power1.5 W4.2 W
Repetition2 – 40 Hz2 – 40 Hz
ModesSWEEPS, SSP, MSP, SP, LP, VLPSWEEPS, SSP, MSP, SP, LP, VLP
SprayYesYes
Optional Diode ModulesNoYes

Caracteristicile SkyPulse:

Interfață grafică modernă și ușor de utilizat

Interfața prietenoasă, avansată și totodată foarte personalizabilă, contribuie la uşurinţă în utilizarea SkyPulse® și permite selectarea opțiunilor presetate printr-o simplă atingere sau ajustarea parametriilor de tratament cu o singură mișcare a mâinii.

  • O interfață avansată cu ecran tactil, cu navigare pe înțelesul tuturor și ușor de utilizat, care ghidează utilizatorul în toate tratamentele și pune la îndemână toată gamă de aplicații.
  • Managementul și controlul parametrilor vor indica utilizatorului parametrii recomandați.
  • Pentru procedurile prestabilite este prevăzută o memorie personalizată.
  • Registrul de proceduri păstrează evidența tuturor procedurilor în funcție de data calendaristică sau de numele/atribuirea pacientului și resetează rapid parametrii tratamentului.
  • Panoul de control duce evidența tuturor procedurilor efectuate în timpul tratamentului.
  • Funcții suplimentare: Favorite, Istoric, Calendar.

Piesa de mână pentru laser Er:YAG

SkyPulse® dispune de piese de mână avansate din titan, care asigură o durabilitate robustă pentru o manipulare constantă și permit sterilizare frecventă.

Piesele de mână Er:YAG cu vârf și fără vârf SkyPulse dispun de un pulverizator aer/apă integrat, cu reglarea temperaturii pentru un confort suplimentar al pacientului, precum și un sistem de deconectare rapidă pentru o mai mare comoditate și o sterilizare mai ușoară.

Piesa de mână UNIFlex ușoară și flexibilă

Sistemul unic și articulat de livrare UNIFlex al SkyPulse face ca manevrarea piesei de mână pivotante la 360° să fie extrem de flexibilă și practic fără rezistență, contribuind la eliminarea oboselii și oferind acces ușor în orice zone dificile de tratament.

Module suplimentare atașabile la laserul cu diode

Designul unic al SkyPulse permite utilizarea unor module laser cu diode de înaltă performanță pentru cea mai largă gamă posibilă de lungimi de undă a laserului cu diode. Laserele cu diode sunt din ce în ce mai des utilizate în stomatologie ca o completare a terapiei convenționale.

Acestea sunt folosite pentru dezinfecție în multe situații clinice, iar cu o capacitate de generare mai mare, pot fi utilizate și în cadrul procedurilor chirurgicale, oferind beneficii semnificative, cum ar fi: o mai multă precizie chirurgicală, o zonă de operare fără sângerări, sterilizarea zonei de operație, umflături minime și reducerea în mod semnificativ sau complet a durerii postoperatorii.

Sursele laser multiple constau din module laser compacte cu diode, care emit radiații la mai multe lungimi de undă sau combinații de lungimi de undă posibile în modul de funcționare cu undă continuă (CW) sau pulsată. Parametrii laserului, precum puterea, ciclul de lucru sau durata impulsului, frecvența și timpul pot fi setate direct pe ecranul aplicației.

Vă vom suna înapoi

Vă vom suna înapoi