Fotona SP Dynamis

Noua generație în domeniul sistemelor laser multifuncționale

Sistemul laser SP Dynamis de la Fotona este conceput pentru a efectua gama completă de proceduri estetice. Prin combinarea a două lungimi de undă laser complementare, SP Dynamis funcționează ca o platformă estetică foarte versatilă, multifuncțională, care poate îndeplini o mulțime de sarcini în estetică, chirurgie și ginecologie.

Lungimea de undă Nd:YAG de la Fotona este eficientă pentru a ajunge la cele mai profunde straturi ale pielii, în timp ce lungimea de undă Er:YAG este ideală pentru remedierea imperfecțiunilor superficiale, pentru a obține rezultate atractive din punct de vedere vizual și de lungă durată.

Video

Tratamente estetice de cea mai mare performanță

Tehnologia laser Fotona Nd:YAG oferă puterea și performanța necesare pentru a gestiona o gamă largă de proceduri estetice: de la întinerirea pielii și reducerea părului până la tratamentul acneei, tratamente vasculare și multe altele. Laserul Nd:YAG de pe SP Dynamis este compatibil cu L-Runner Pro și cu scanerul S-11 Nd:YAG de mare viteză de la Fotona și oferă o viteză maximă, siguranță și eficiență în tratamentul suprafețelor mari de piele. Mai mult decât atât, noul mod revoluționar de pulsuri ultra-lungi, Fotona PIANO, oferă o încălzire Nd:YAG de mare penetrare, păstrând în același timp epiderma în siguranță și confort.

SP Dynamis dezlănțuie,de asemenea, puterea rejuvenării cu laser Er:YAG din a treia generație, cu un control precis al ablației strat cu strat micron. Cu funcții care variază de la peelinguri superficiale la peelinguri profunde, de la non-ablativ la ablativ complet și refacere fracționată, tratamentele pot fi adaptate la oricare afecțiune specifică a pielii pentru a primi rezultate excepționale. Soluțiile brevetate, cum ar fi tehnologia VSP (Variable Square Pulse) și cea mai recentă funcție a modului Fotona SMOOTH® sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac ca SP Dynamis să fie în fruntea tehnologiei laser Er:YAG.

Modul QCW pentru aplicații chirurgicale

Pe lângă laserele infraroșii Er:YAG și Nd:YAG de înaltă performanță, SP Dynamis include, de asemenea, unul dintre cele mai puternice lasere chirurgicale cu infraroșu QCW (Quasi Continuous Wave) Nd:YAG de pe piață.* Chirurgii preferă de mult timp laserele cu infraroșu pentru eficiența lor de neegalat, capacitatea de dezinfecție simultană și rezultatele clinice remarcabile. Cu ajutorul pieselor chirurgicale special concepute de Fotona, SP Dynamis oferă caracteristicile ideale de performanța și combinația de lungime de undă infraroșie pentru o gamă variată de opțiuni la tratament chirurgical.

Lungimea de undă QCW Nd:YAG este ideală pentru o spectru larg de aplicații chirurgicale, de la tăierea de înaltă precizie și excizia țesuturilor până la endoproceduri mai avansate, cum ar fi lipoliza cu laser, ablația cu laser endovenos și altele. Lungimea de undă suplimentară a Er:YAG asigură o ablație chirurgicală extrem de precisă, fără cicatrici sau suturi. Procedurile sunt mai rapide și mai puțin invazive decât metodele tradiționale, iar presetările de memorie personalizabile vor face munca oricărui chirurg mai ușoară și mai puțin stresantă.

Proceduri

de bază

TightSculpting®

NightLase®

Tratament ACNE

Fotona4D®

Onicomicoza

Reducerea permanentă a părului

Corecția hiperpigmentării

Tratament cicatricilor

Skin-resurfacing (refacerea pielii)

Îndepărtarea vaselor sangvine

Tratament endovascular

Lipoliza cu laser

Podiatrie cu laser

SmoothEye®

LipLase™

Reducerea părului facial

Îndepărtarea formațiunilor vasculare de pe față

Fotona4D®Men

Noua generație

a aplicațiilor multifuncționale
Combinație optimă de lungime de undă - pentru rezultate excelente

Conceput pentru ușurința în utilizare

Conceput pentru ușurința în utilizare

Obțineți perfecțiunea în rezultatele clinice în timp ce vă bucurați de o viteză și o eficiență de neegalat: Sistemul laser SP Dynamis de la Fotona are o interfață ușor de utilizat, cu presetări de memorie personalizabile pentru a ajuta fiecare medic să lucreze mai eficient și mai rapid. Modurile de operare ușor de selectat, piesele de mână proiectate profesional și multe alte caracteristici avansate sporesc și mai mult precizia și performanța fiecărui sistem laser Fotona pentru o performanță clinică optimă și un control de neegalat în timpul procedurilor.

Caracteristicile SP Dynamis:

  • O platformă estetică unică cu caracteristici complete, care oferă puterea celor mai înalte performante ale laserelor Er:YAG și Nd:YAG din industrie.
  • Proiectat pentru cea mai largă gamă de aplicații în estetică și dermatologie, inclusiv modul Fotona SMOOTH® pentru regimuri de coagulare de mare viteză, minim ablative și FRAC3 ® pentru proceduri de întinerire non-ablative.
  • De asemenea, include și un laser chirurgical suplimentar QCW Nd:YAGQCW pentru lipoliză, ablația cu laser endovenos și alte proceduri chirurgicale.
  • Presetări de memorie personalizabile pentru aplicații utilizate frecvent.
  • Profiluri uniforme ale fasciculului cu tehnologie brevetată de celule de vid.
  • Tehnologii patentate VSP și EFC pentru siguranță și precizie maxime.
  • Brațul OPTOflex® sporește precizia și acuratețea specialistului.
  • Întrerupător de picior fără fir.

De asemenea, Fotona propune o versiune mai mică și mai puțin puternică a SP Dynamis, SP Spectro, care oferă aceeași tehnologie laser Er:YAG și Nd:YAG de ultimă generație (cu Nd:YAG QCW chirurgical suplimentar) într-un pachet avansat și eficient, conceput pentru a oferi o gamă completă de proceduri estetice la un preț excepțional.

*QCW este standard pentru SP Dynamis și opțional pentru SP Spectro.

High-Resolution

Intuitive GUI
Easy-to-use medical illustrations

Dual Wavelength Laser

Provides technology for expanded range of treatments

Rotoflex Arm

Ergonomically designed for
lightweight operation

Handpieces and Scanners

A complete range for supreme versatility

Wireless Footswitch

Offers easy access

SP Dynamis SP Spectro

Er:YAG

Energy

Scanner

Modalities

3 J

F-Runner, S-Runner

Full-field, Fractional, SMOOTH, TURBO

3 J

F-Runner, S-Runner

Full-field, Fractional, SMOOTH, TURBO

Nd:YAG

Power

Scanner

Modalities

80 W

S-11, L-Runner Pro

LP, FRAC3®, QCW, PIANO

35 W

S-11

LP, FRAC3® (QCW, PIANO optional)

Accesorii suplimentare pentru ginecologie

Laserul SP Dynamis de la Fotona este o vedetă în domeniul ginecologiei, datorită capacității sale dovedite de a efectua o gamă impresionantă de proceduri non-invazive, fără contact, cu un confort sporit pentru pacient, o durată redusă a intervenției și un timp de vindecare mai scurt. Laserul Er:YAG este foarte util pentru tratarea leziunilor cervicale și vaginale, precum și a leziunilor HPV, a pigmentațiilor și a neoplaziilor. Datorită capacității sale unice de dezinfectare, poate fi utilizat chiar și pe țesuturile infectate. Lungimea de undă Nd:YAG a laserului este utilizată pentru chirurgia țesuturilor moi, cum ar fi laparotomia, procedurile laparoscopice și histeroscopice, precum și pentru procedurile ginecologice cosmetice. Împreună, lungimile de undă complementare ale laserului SP Dynamis oferă o gamă largă de posibilități de tratament, inclusiv abordări complet noi pentru tratamentul eficient a celor mai frecvente probleme ginecologice.

Combinație optimă de lungime de undă - pentru rezultate excelente

Laserul de înaltă performanță Er:YAG SP Dynamis ablează suprafața pielii cu mai multă precizie decât alte tehnologii laser. Energia Er:YAG este puternic absorbită de apă – principalul cromofor țintă pentru resurfacingul pielii – și, prin urmare, poate vaporiza pielea cu o precizie la nivel del micronilor și cu o conductivitate termică foarte scăzută. Acest lucru minimizează efectele nedorite, cum ar fi hipopigmentarea și eritemul persistent, precum și timpul de recuperare. Tehnologia VSP (Variable Square Pulse) patentată de Fotona în sistemul laser SP Dynamis poate fi reglată cu precizie de la ablația „rece” la cea „fierbinte” și non-ablativă. Personalizarea completă vă permite să obțineți cu precizie rezultatele clinice pe care le doresc pacienții dumneavoastră. Laserul Nd:YAG de la Fotona completează perfect acțiunea ablativă a laserului Er:YAG cu capacitatea sa de a pătrunde adânc în piele pentru a crea un efect termic fără a afecta suprafața pielii. Absorbția sa omogenă în piele și absorbția redusă în melanină permit utilizarea în siguranță cu toate tipurile de piele. În comparație cu tehnologiile convenționale, impulsurile VSP Nd:YAG VSP patentate de Fotona creează o creștere aproape instantanee a temperaturii, limitată doar la structurile vizate.

Soluții brevetate - pentru siguranță și precizie maximă

Tehnologiile exclusive VSP și EFC ale Fotona în SP Dynamis vă oferă siguranța că parametrii selectați sunt furnizați în siguranță și cu precizie pe parcursul întregii sesiunii de tratament, oferind siguranță de neegalat în capacitățile sistemului. Datorită puterii ridicate a generatorului SP Dynamis, viteza optimă și eficiența tratamentului sunt atinse la doar o fracțiune din capacitatea maximă a sistemului, ceea ce asigură longevitatea sistemului și reduce costurile de exploatare.

Moduri inovatoare de impulsuri - pentru o productivitate mai mare

Scanerele de ultimă generație și opțiunile de fracționare fac laserul Fotona SP Dynamis o soluție cu adevărat inovativă pentru clinici de estetica medicală. Modul Fotona TURBO pentru tratamente fracționate de înaltă definiție și modul Fotona SMOOTH pentru moduri de coagulare ablativă minimă de mare viteză oferă un nou nivel de posibilități de tratament. La fel ca o paletă de artist, puteți combina cu precizie ablația la rece și expunerea la efecte termice pentru a obține rezultate perfecte.

În plus, laserul Nd:YAG permite tratamentele de întinerire non-ablativă FRAC3® – o abordare fracționată revoluționară în medicina anti-îmbătrânire și estetică, în care cele mai mici neomogenități ale pielii legate de vârstă sunt tratate cu un minim de deteriorare a pielii din jur, asigurând rezultate superioare și recuperări mai rapide.

Tehnologie avansată a piesei de mână - pentru un control de neegalat

Proiectat cu materiale biocompatibile de cea mai înaltă calitate, cum ar fi titanul și aurul, tehnologia inovatoare a pieselor de mână Fotona optimizează livrarea impulsurilor laser către zona de tratament.

Rezultatele

Clinice

Tratamentul cicatricilor de acnee

Tratament activ pentru acnee

Ablația endovasculară cu laser

Tratament activ pentru acnee

Ablația endovasculară cu laser

Tratamentul cicatricilor pe față

Vă vom suna înapoi

Vă vom suna înapoi