StarWalker® MaQX

Sistem laser de ultra înaltă performanță cu comutație Q

Video

Combinând patru lungimi de undă complementare și 14 modalități de laser, StarWalker lucrează ca un sistem multifuncțional extrem de versatil, care realizează o gamă largă de aplicații în domeniul estetic. Energia StarWalker, cele patru culori și procedura brevetată FracTAT™ fac din StarWalker un sistem laser lider de îndepărtare a tatuajelor.

Încă de la introducerea sa pe piață, QX MAX de la Fotona a fost recunoscut la nivel mondial drept un sistem laser Q-switched ultraperformant. StarWalker reprezintă un pas evolutiv și ridică sistemul la un nivel nou de performanță.

Tehnologia de generație a treia StarWalker combină gama neegalată de moduri de durată a impulsului tehnologiei Fotona VSP (Variable Square Pulse) cu capacitatea revoluționară a ASP ™ de a adapta structura temporală a impulsurilor laser la dinamica biofotonică a interacțiunii laser-țesut. StarWalker este capabil să livreze până la 10 J de energie Q-switch fără precedent într-un puls MaQX structurat gigant pentru tratarea leziunilor pigmentate epidermice și dermice și include moduri VERSA3 cu infraroșu cu impuls lung și VERDE ™ verde pentru tratamente vasculare îmbunătățite.

ASP: tehnologie de a treia generație

StarWalker® și tehnologia sa revoluționară ASP (Adaptive Structured Pulse) reprezintă o schimbare de proporții în industria laserului medical și estetic.

Această tehnologie de a treia generație combină gama de moduri de durată a impulsurilor tehnologiei Fotona VSP (Variable Square Pulse) cu capacitatea revoluționară a tehnologiei ASP de a adapta structura temporală a impulsurilor laser la dinamica biofotonică a interacțiunii laser-țesut.

Puterea laserului pico cu o energia unui laser Q-Switched

Tehnologia unică a generatorului laser StarWalker TMD (Transverse Mode Discrimination) în combinație cu controlul impulsurilor ASP, furnizează impulsuri Q-switched foarte scurte (5 nsec) care sunt compuse din secvențe de înaltă energie ultra scurte cu durata de trilionimi de secundă, ceea permite efectului fotomecanic să distrugă ținte cutanate minuscule fără a afecta pielea din jur.

Astfel, tehnologia StarWalker combină capacitățile energetice ridicate ale laserelor de nanosecunde cu puterile de vârf a impulsurilor ultrascurte ale laserelor tradiționale picosecunde.

Proceduri

de bază

Îndepărtarea tatuajelor

Corecția hiperpigmentării

Îndepărtarea vaselor sangvine

Îndepărtarea cicatricilor de acnee

Reducerea permanentă a părului

Noua generație

a aplicațiilor multifuncționale
Combinație optimă de lungime de undă - pentru rezultate excelente

Sistem laser cu acustică modulară Q-switching (MaQX) - energie de impulsuri cu Q-switching de neegalat

Sistemul laser Fotona StarWalker include o gamă largă gamă de tehnologii cu impulsuri ultra scurte într-o singură soluție de înaltă performanță. Modalitățile de impulsuri MaQX patentate de StarWalker produc explozii puternice de energie laser care separă fotoacustic pigmentările pielii în particule mai mici, ușor de eliminat.

Bazat pe tehnologia revoluționară ASP, StarWalker este capabil să livreze până la 10 J Q-switched energie într-un singur impuls de proporții MaQX structurat. Capacitatea unicală StarWalker la MaQX de înaltă energie permite generarea unui efect fotoacustic mai puternic la locul de tratament, ceea ce contribuie la o terapie mai eficientă și mai efectivă.
În plus, la energii MaQX ridicate pot fi utilizate petele de dimensiuni mari, ceea ce contribuie la un tratament mai uniform chiar și a pigmenților aflați în straturile adinci ale pielii, ceea ce la rândul său reduce riscul efectelor secundare nedorite.

Principalele beneficii:

 • Tehnologie ASP de a treia generație pentru precizie, eficiență și siguranță maximă a tratamentelor
 • Cea mai largă gamă de moduri de tratament, inclusiv modurile unice MaQX, VERDE, FRAC3 și VERSA3 pentru tratamentul pigmentului, vascular și al colagenului
 • Gamă impresionantă de piese de mână avansate cu control inteligent
 • Selectarea intuitivă a paramentrilor și utilizarea ușoară
 • Proceduri minim invazive și sigure, cu o durată minimă de inactivitate
 • Nivel ridicat de confort și satisfacție a pacienților
 • Interfața intuitivă ușor de utilizat pune o gamă largă de aplicații la îndemână
 • Controlul parametrilor receptivi
 • Asistenți ușor de utilizat pentru a aplica parametrii recomandați
 • Memorie complet personalizabilă pentru stocarea procedurilor prestabilite
 • Jurnalul de proceduri urmărește toate tratamentele pentru memorarea parametrilor de tratament în funcție de data calendaristică
 • Panoul de control duce evidența informației despre toate procedurile pe durata tratamentului

Două modele din care puteți alege:

 • StarWalker® MaQX – cel mai avansat și mai performant model StarWalker.
 • StarWalker® QX – model standard StarWalker de înaltă performanță cu Q-Switched de la Fotona.
StarWalker®MaQX
StarWalker® QX
1064 nm MaQX-1, MaQX-2,

MaQX-5, MaQX-10,

Turbo

FRAC3

VERSA3

MaQX-1, MaQX-2,

FRAC3

TURBO

532 nm MaQX-1, MaQX-2,

MaQX-5, MaQX-10,

Turbo

VERDE

MaQX-1

MaQX-2

TURBO

585 nm QX QX
650 nm QX QX

Siguranță maximă cu tratamentele Q-Switched

Siguranța și confortul pacientului în perioada tratamentulu cu modul MaQX sunt și mai ridicate datorită posibilității unice StarWalker, care permite utilizatorului să selecteze cel mai potrivit mod delicat de tratament (MaQX-1, MaQX-2, MaQX-5 sau MaQX-10).

Atunci când este selectat un tratament cu mod delicat mai ridicat, tehnologia StarWalker ASP asigură faptul că energia acustică generată este eliberată la o ieșire acustică acceptabilă, ceea ce duce la un tratament mai „moale” și un efect mai puțin invaziv asupra țesutului.

Piese de mână cu fascicul complet și fracționate

Tehnologia StarWalker cu piesă de mână cu fascicul complet și fracționat permite medicilor să ofere soluții avansate pentru o gamă largă de proceduri.
Piesele de mână fracționate combină puternicul efect fotomecanic StarWalker în matrice dens focalizate. Aceste matrici conțin energie concentrată, în timp ce restul zonei rămâne neatinsă de lumina laser.

Durată de viață mai lungă a sistemului: aproape 100% utilizare a impulsurilor din lampă

Majoritatea sistemelor laser cu comutare standard Q pot obține o ieșire stabilă numai în timpul funcționării fasciculului laser, când lămpile lor cu bliț au o rată mare și constantă de repetare a impulsurilor, chiar și atunci când operatorul selectează un mod cu un singur impuls sau cu o rată de repetare scăzută.

Drept urmare, sistemul laser, și în special lampa, una dintre cele mai importante componente, pot ieși prematur din funcțiune din cauza utilizării excesive. Acest lucru nu se va întâmpla în cazul tehnologiei brevetate StarWalker Vacuum Cell & OPTOflex, unde lampa cu laser este activată numai atunci când este necesară o ieșire laser efectivă. Acest lucru reduce semnificativ sarcina sistemului laser, ceea ce duce la o durată mai lungă de viață a lămpii și la costuri de întreținere mai mici pentru sistemul laser.

Soluții brevetate pentru un profil omogen al fasciculului

Omogenitatea unui profil de fascicul laser asigură siguranța în timpul tratamentului, deoarece energia laserului este distribuită uniform în zona tratată. Leziunile epidermice sunt reduse la minimum, iar riscul de sângerare, de rupere a țesuturilor și de modificări tranzitorii ale texturii pielii sunt scăzute. Din cauza neliniarității laserelor Q-switched, realizarea profilului omogen a reprezentat o mare provocare pentru industria laserului.

Tehnologia avansată a laserului StarWalker Q-switched de la Fotona se bazează pe soluții revoluționare, cum ar fi tehnologiile brevetate OPTOflex® și Vacuum Cell, realizate pentru transmiterea eficientă a fasciculului laser fără pierderi de energie sau alterarea proprietăților inițiale ale fasciculului. Brațul articulat OPTOflex® este special conceput pentru a transmite eficient fasciculul laser fără a pierde energie sau a modifica proprietățile originale ale fasciculului. Forma și magnitudinea fasciculului îmbunătățește vizibilitatea, ce permite efectuarea tratamentelor rapide cu o precizie mai mare.

OPTOflex® este ușor, compact și se pliază pe spate pentru a reduce înălțimea sistemului. Mulțumită multor avantaje a laserului, care nu se pot compara nici cu un alt sistem de livrare a fasciculului, OPTOflex® reprezintă următoarea generație de sisteme de livrare laser pentru lasere de mare putere.

Rezultatele

Clinice

Pete de vârstă cu MaQX

Tratamentul nevusului Ota

Lentigo tratament de protecție solară

Tratamentul melasmei

Tratamentul petelor pigmentare

TwinToning

Vă vom suna înapoi

Vă vom suna înapoi